VETERANSKO EUROPSKO NATJECANJE

Poreč

ŽUPANIJSKO NATJECANJE

Velika Gorica 2012.

ZAVRŠNE PRIPREME

Poreč 2012.

Pojačani VG Stanfar napada Super ligu

Početkom listopada započinje nova stolnoteniska sezona u koju Stonoteniski klub Velika Gorica Stanfar ulazi s jasnim ciljem- pokušajem ulaska u Super ligu. U proteklih pet godina u glavnim ulogama bili su mladići Martin Petrović, Marko Dolibašić, Domagoj Šurina, Ivan Pavić i Domagoj Elger koji su uz prekaljenog Krunoslava Markana i po potrebi Davora Belužića skupljali potrebno iskustvo. Svi u klubu vjeruju kako je ove godine došlo vrijeme za iskorak, jer mladoj ekipi pridružio se iskusni Marko Habijanec koji je posljednje mečeve za gorički klub odigrao 1993. godine, a od 2006. u klubu je zadužen za rad s mladima.

-U klubu su svi pozitivni gledajući na to da smo mlada ekipa te se svi vesele što sam se vratio nazad kako bih pomogao klubu da uđe u Super ligu- kaže nam Marko koji kao glavne konkurente vidi Jasku i Dugo Selo.  

Još dvije ekipe u natjecanju

Uz pojačanu seniorsku ekipu, gorički klub u natjecanju će imati još dvije ekipe kroz koje će mladi igrači (Ivan Gusić, Karlo Javor, Tian Smolčić, Andrej Smolčić, Sara Hunjak, Magdalena Bradić, Eva i Dora Bošnjak, Hana Milovanović, Dominik i Lovro Pita, Leon Prosenjak, Karlo Štabi, Martin Takač i Jurica Bošnjak) u natjecanju Druge i županijske lige stjecati potrebno iskustvo. Veliku pomoć Habijanec ima i u vidu novog dopredsjednika Branka Dujmovića koji je maksimalno motiviran po svim klupskim pitanjima, a naročito glede proširenja podmlatka.

Inače, Stolnoteniski klub Velika Gorica ovom prilikom poziva svu zainteresiranu djecu od sedam do deset godina da im se pridruže. Zainteresirani roditelji svoju djecu u klub mogu upisati ponedjeljkom i četvrtkom od 19 sati u Gradskoj sportskoj dvorani gdje se i održavaju treninzi. 

Preuzeto sa: http://www.vgdanas.hr

ŠKOLA STOLNOG TENISA

PONEDJELJAK

ČETVRTAK

19:00-20:30


 

 


 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

KAKO DO NAS

KORISNI LINKOVI